Textiel

U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment aan textiel. Hier vindt u de verschillende soorten textiel die wij u kunnen leveren.

Badtextiel

Wij leveren een breed aanbod aan badtextiel. Handoeken, theedoeken, washandjes en gastendoeken. Dit is maar een klein deel van het gehele aanbod. Bekijk hier ons complete aanbod aan badtextiel.

Bedtextiel

U kunt ook bij ons terecht voor al het textiel in uw slaapkamer. Dekbedovertrekken, onderlakens, flanellen lakens noem maar op. Bekijk hier ons gehele aanbod aan bedtextiel.

 

Beenbekleding

Vele soorten sokken, kousen, panty’s u kunt het allemaal bij ons vinden. Bekijk ons gehele aanbod aan beenbekleding hier.

Bovenkleding

Wij bieden verschillende soorten bovenkleding aan. Klik hier om naar de bovenkleding pagina te gaan. En ons gehele aanbod aan bovenkleding te bekijken.

 

Bretels, Zakdoeken & Petten

U kunt bij ons ook terecht voor bretels, zakdoeken & petten. Bekijk hier ons gehele aanbod aan bretels, zakdoeken & petten.

Huishoudtextiel

U kunt bij ons ook veel verschillende soorten huishoudtextiel vinden. Zoals bijvoorbeeld keukendoeken, theedoeken, spuugdoeken enzovoort. Bekijk ons gehele aanbod aan huishoudtextiel hier.

 

Nachtkleding

U kunt bij ons nachtkleding vinden voor jong en oud. Bekijk ons gehele aanbod aan nachtkleding hier.

Onderkleding

U kunt bij ons terecht voor een groot assortiment aan onderkleding. Wij leveren slips, hemden en thermokleding van verschillende merken. Klik hier voor een overzicht van de onderkleding die wij leveren.

 

Werkkleding

Als u werkkleding zoekt, dan bent u bij ons aan het goeie adres. Wij leveren werkkleding van topmerken zoals bijvoorbeeld HAVEP. Bekijk ons gehele aanbod aan werkkleding hier.

Winteraccessoires

Voor al uw winteraccessoires kunt u ook bij ons terecht. Wij leveren mutsen, sjaals, handschoenen, wanten en haarbanden van onder andere het merk Thinsulate (gevoerd). Bekijk hier ons gele aanbod aan winteraccessoires.